Faavave! Ua vave ona si'itia tau. Maua le 50% a'o le'i tuai!

Aiga

Apps

Faafesootai matouAPI

Manatu Fa'atatau i le Fa'aaogaina o Su'esu'ega Fa'akomepiuta

O lo'o fa'atino nei e tagata su'esu'e fa'akomepiuta i le tele o vaega e pei o a'oa'oga, fatuga o mea, ma isi mea. O lenei meafaigaluega e aoga tele i le tele o fa'alapotopotoga ae o lo'o i ai ni manatu fa'atatau e tatau ona e mulimuli ai ae e te le'i filifili e fa'aoga se fa'amatalaga fa'akomepiuta i luga ole laiga.

Amioga o Fa'a'ole'ole Su'esu'e

online plagiarism detectors best online plagiarism detection tool online detectors of content plagiarism

O le fa'akomepiuta ose tasi lea o fa'afitauli tele i nei aso. E leai se taimi e suʻesuʻe ai le faitau miliona o itulau uepi ma amata kopi mai ia i latou e aunoa ma le mafaufau tasi. Ole fua ole fa'a'ole'ole e matua'i maualuga ile matā'upu o tusitusiga ma a'oa'oga. Tamaiti aʻoga ma bloggers, o nisi taimi kopi ma faapipii mea o loʻo i totonu o isi ma tuʻuina atu i luma e aunoa ma le mafaufau i le taunuuga poʻo taʻiala faʻapitoa. Ae, i lenei vaitau numera,siaki mo fa'a'ole'oleua matua'i faigofie lava i le pito i luga e leai se totogi i luga ole laiga su'esu'e. I ni nai minute, o le a faʻaalia oe iʻuga.

E mafai e tamaiti aʻoga ma bloggers ona faia ma le loto i ai pe leʻi mafaufauina lenei mea sese. E iai le avanoa o ni fa'ailoga sese i nisi o taimi, lea e fa'asino i le fa'ailoa sese o le tusitusiga o lo'o fa'asalaina tusa lava pe leai. O le mea lea, e tatau i tagata fa'atau ma faia'oga ona siaki fa'alua pe a mauamea fa'akomepiutai tofiga poʻo blogs. Se'i o tatou su'esu'e atili i le uiga o le amiosu'esu'e fa'akomepiutamana'oga.

E fa'aoga tatau i taimi uma masini su'esu'e kopi?

Sei o tatou talanoa e uiga i ai mai se vaaiga faaleaoaoga. Fa'akomepiuta i luga ole laiga e pei oleCudekaipo'o Copyleaks su'esu'e galuega a tamaiti ma siaki pe kopiina mai so'o se tasi pe tusia muamua. O le tele o tagata atamamai ua latou faʻaalia nei atugaluga e faapea o nei kamupani software o loʻo i ai galuega a tamaiti aʻoga e teuina i totonu o latou faʻamaumauga. O loʻo faʻamoemoeina e nai malo e lelei le faia o lenei mea ae naʻo le faʻaaogaina i le auala saʻo. O le mea lea, e taua tele le aʻoaʻoina o tamaiti aʻoga e sese le faʻaaogaina o mea a se isi tagata e aunoa ma le faʻailoa ia i latou. E tatau foi i faiaoga ona talanoa e uiga i le faamaoni ia latou aʻoga ae le o le filifilia o auala sese e maua ai o latou tikeri.

E tutusa lava mo le fatuina o mea. E matua sese le faʻaaogaina o mea a se tasi ma o se tasi o faʻafitauli o lenei mea e mafai e Google ona talosaga mo se faʻasalaga mai ia te oe.

Puipuiga Faaletulafono ma le tausisia o Amiotonu

E taua tele le sao o su'esu'ega fa'akomepiuta i luga o le initaneti e fesoasoani ai i kamupani e aloese mai a'afiaga fa'aletulafono e ono tula'i mai i le puletaofia fa'aletulafono ma fa'asolitulafono.O meafaigaluega neiofo atu le puipuiga fa'aletulafono a'o latou fesoasoani i fa'alapotopotoga e 'alofia le faia o solitulafono o le puletaofia, lea e mafai ona i'u ai i le fa'aleagaina o le ta'uleleia ma le taugata. E fa'atumauina ai fo'i le fa'atumauina o le kamupani i faiga fa'atauva'a fa'apisinisi.

E su'esu'e e tagata su'esu'e fa'akomepiuta i luga ole laiga mea e feso'ota'i ma fa'atauga po'o lipoti o su'esu'ega ma fa'amautinoa o mea muamua. Faatasi ai ma le aloese mai mataupu faaletulafono, latou te fesoasoani e faʻaaloalo i tulaga taua a le kamupani. Ma faʻaalia le fatufatuaʻi o tagata faigaluega o loʻo galulue i totonu. O le iʻuga, o le a talitonu tagata o lenei pisinisi faʻapitoa e saʻo ma faʻamaoni. Fa'apea le fa'aleleia atili o lona ta'uleleia ma pa'aga ma tagata fa'atau.

E faʻaopoopo i lena mea, o se faʻamatalaga faʻasalalau i luga ole laiga e fesoasoani tele pe a oʻo mai i fale gaosi oloa. I le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, o le a iloa e le au foafoa le eseesega i le va o le kopiina o mea a se tasi ma naʻo le faʻamalosia. O lenei mea o le a fa'atumauina tulaga maualuga tau amio. Ma e mafai e pisinisi ona maua ni manatu fou a'o fa'aaloalo i aia tatau a latou ulua'i foafoa.

Manatu Fa'atatau ile Tusitala ma Fa'asalalauga

Ia, pe a tatou talanoa e uiga i le alamanuia o le aufaasālalau tusitala. O su'esu'ega fa'akomepiuta i luga ole laiga e fesoasoani i le autusitala e fa'amaonia o latou lipoti e fa'amuamua ma e le'o kopiina mai se isi mea. I lenei vaega, e tatau ona e mauaina le faʻatuatuaga lautele e aunoa ma le faʻamuamua. O le a le mafai lava ona e mauaina lena mea, aemaise lava i lenei taimi pe a vave ona salalau tala pepelo ma faʻamatalaga sese.

I totonu o fa'asalalauga fa'asalalau, o fa'amatalaga uma ma fa'amaumauga e fa'amaonia e ala i le fa'aogaina o le asu'esu'e fa'akomepiuta. E fesoasoani lea e puipuia ai le salalau o tala faafoliga ma faamatalaga tau faasese. E le gata i lea, o le a aoga pe a tatau i le aufaasālalau ona siaki le sa'o moni o lipoti.

Su'ega Fa'aa'oa'oga e Puipuia le Fa'a'ole'ole

I a'oa'oga, o le fa'aaogaina o se su'esu'ega fa'akomepiuta e le taofia ai oe mai le kopi. O isi auala e tatau ona fa'aoga fa'atasi. O le mea muamua e tatau ona aʻoaʻoina tamaiti aoga o le tatau lea ona latou iloa le faʻaogaina o mea mai soʻo se punaoa ma taʻua lelei. O le puleaina o taimi ma le aʻoaʻoina o isi mea taua e saofagā i lenei mea.

Lona lua, o le tu'uina atu i au tamaiti a'oga mea faigaluega e pei o le Grammarly o le a fa'atagaina ai latou e siaki a latou lava upu mo le fa'amuamua. O suiga tetele o le a faia e tamaiti lava ia. Ma o le a na'o faiaoga e toe siaki le anotusi. Ma fai ni nai suiga laiti e mana'omia.

Le La'au Lalo

O lo'o ofoina atu e Cudekai ni su'esu'ega fa'akomepiuta o le a fesoasoani ia te oe e fa'amautu le manino ma le fa'atuatuaina o au tagata fa'atau po'o faiaoga. E faʻamautinoa ai o mea o loʻo i ai i tagata uma e tu ese mai le motu o tagata ma e tulaga ese i taimi uma. E te tuʻuina atu lau selau pasene i suʻesuʻega ma tusitusi, ma isiCudekaio le a pulea. E taua tele le fa'alelei ma fa'amamā lau 'anotusi a'o le'i tu'uina atu fa'ai'uga. O lo'o tu'uina atu e le fa'avae se fa'aoga fa'aoga-fa'aoga e mafai ai e tagata uma ona fa'aoga faigofie lenei mea sili ona lelei i luga ole laiga pu'upu'u fa'asalalau ma fa'afaigofie ai ana galuega masani.

Meafaigaluega

AI i tagata liliuSa'oloto Ai Content DetectorSu'e Fa'akomepiuta fuaAve'ese Fa'ameaMeafaigaluega Fa'amatala fuaSu'e TusiAI Tusitala Tala

Kamupani

Contact UsAbout UsBlogsPaaga ma Cudekai