Faavave! Ua vave ona si'itia tau. Maua le 50% a'o le'i tuai!

Aiga

Apps

Faafesootai matouAPI

8 Ituaiga Fa'akomepiuta i luga ole laiga e Si'i ai ile Su'e Tusia

I le avea ai ma se tamaititi aʻoga, fatuga mea, tagata suʻesuʻe, poʻo se tagata tomai faapitoa i soʻo se matata, luga ole laigasu'e fa'akomepiutao se meafaigaluega taua.Su'e fa'akomepiutae pei o Cudekai e fesoasoani ia te oe e pu'e le anotusi o lo'o fa'asese pe i se isi faaupuga, o meatotino a se isi tagata.

O le fa'a'ole'ole o le kopiina lea o mea a se isi tagata e pei lava ona iai e aunoa ma le fa'ailoa ia i latou. I le tele o tulaga, e faia ma le loto i ai, ma i ni nai tulaga, na faia faʻafuaseʻi e tusitala.

8 ituaiga sili ona taatele o fa'a'ole'ese

online plagiarism checker best online plagiarism detector online plagiarism checker tool free

Afai tatou te va'ava'ai i le fa'a'ole'ese mai se va'aiga lautele, o lo'o i ai le 8 ituaiga sili ona taatele o fa'aupuga.

Fa'a'ole'ole atoatoa

O se faiga sili ona mata'utia o fa'a'ole'ese pe a tu'uina atu e se tagata su'esu'e fa'amatalaga a se isi tagata po'o se su'esu'ega ma tu'uina atu ma lona igoa. E sau lea i lalo o le gaoi.

Fa'aliga fa'afuafua

E tupu lenei mea pe'ā iai se fa'a'ole'ole fa'a'ole'ole ona o le sese o le fa'asoaina o fa'amatalaga. Ina ia faʻamatala atili, mafaufau ia oe o se tagata suʻesuʻe. A'o e fauina se tala po'o so'o se ituaiga tusitusiga, na e aoina mai fa'amatalaga mai se puna lona lua ae na'o lou ta'ua o le puna muamua. E i'u lava i le fa'a'ole'ese o fa'amatalaga lona lua pe a le o le fa'apogai o lo'o tu'uina mai e le o le ulua'i fa'amatalaga na e maua mai ai. E mafua mai i upusii faasese.

Tu'usa'o fa'a'ole'ole

O le fa'a'ole'ole tu'usa'o o se faiga fa'a'ole'ese pe a fa'aogaina e le tusitala fa'amatalaga a se isi tagata, i upu ta'itasi ma laina, ma pasi atu e fai ma ana fa'amatalaga. E sau i lalo o le fa'a'ole'ese atoatoa ma faia i vaega o le isi pepa. O lenei mea e matua le fa'amaoni ma soli ta'iala tau amio.

O le tagata lava ia po'o le auto-plagiarism

O le isi ituaiga o fa'asalalauga i luga o le initaneti o le fa'atagata lava ia. E tupu lenei mea pe a toe faʻaaogaina e le tusitala lana galuega muamua e aunoa ma se faʻamatalaga. E masani lava ona faia i totonu o tagata suʻesuʻe faʻasalalau. E masani ona matua fa'asāina tusi talaaga tau a'oa'oga mai le faia o lea mea.

Fa'aliliuga fa'apolopolo

O le fa'aliliuina o le fa'aupuga o lo'o faauigaina o le toe fai o mea o lo'o i totonu o isi ma toe tusia i ni upu 'ese'ese. O se tasi lea o ituaiga sili ona taatele o fa'aliga fa'akomepiuta. E ta'ua ose fa'akomepiuta ona o le manatu muamua o lo'o i tua o le anotusi e tumau pea. Afai o loʻo e gaoia le manatu o se isi tagata, o le a faʻavasegaina foʻi o mea faʻapipiʻi.

Le sa'o le tusitala

E lua auala e sau ai le tusitala le sa'o. O le tasi o le taimi e tuʻuina atu ai e se tasi lana vaega i le fausiaina o se tusitusiga ae le maua se faʻatagaga. O le isi faiga o le taimi e maua ai e se tagata se aitalafu e aunoa ma le faia o se mea. E fa'asa lea i le vaega o su'esu'ega.

Fa'asese fa'afuase'i

O lo'o o'o mai le ituaiga lona 7 o fa'asalalauga i luga ole laiga. O fa'alavelave fa'afuase'i ole kopiina fa'afuase'i e se tasi au mea. E mafai ona tupu e aunoa ma le iloa ma e aunoa ma se malamalama. O tamaiti aʻoga ma tusitala e masani lava ona faʻataunuʻuina lenei ituaiga o faʻailoga.

Fa'a-Mosaic plagiarism

Mosaic plagiarism o le faʻaaogaina lea e se tamaititi poʻo soʻo se tasi fuaitau mai tusitala e aunoa ma le faʻaogaina o faʻailoga. Na te fa'aogaina upu tutusa mo upusii ae tutusa le manatu muamua.

Aisea e taua ai le siakiina o le kopi kopi?

E taua tele le siakiina o le fa'a'ole'ole ina ia maua ai mea muamua e maualuga lona lelei. I le avea ai o se tusitala, tamaititi aoga, tagata suʻesuʻe, poʻo soʻo se tagata tomai faapitoa, e tatau ona e faʻamoemoe e fatuina mea e tulaga ese ma fatufatuaʻi ma gaosia e faʻaaoga ai ou manatu ma manatu palepalealuga. I lenei lalolagi televave, ua sili atu ona faigofie ona o le oʻo mai o faʻamatalaga faʻasalalau e pei o Cudekai. O lenei meafaigaluega o le a faʻaleleia atili ai ou tomai tusitusi, faʻasaoina oe taimi aʻo faʻateleina vave, ma fesoasoani ia te oe e faʻataunuʻu taimi e gata ai. E faatelevaveina lau toe iloiloga ma fa'asologa mulimuli o fa'asologa. E te le tau alu i le fiaselau o su'esu'ega i luga o le upega tafa'ilagi e siaki ai mo le fa'aagaoi. Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o lou faʻamaoni, aloese mai le faʻasalalau o lona uiga ole aloese mai faʻafitauli faaletulafono. Afai tatou te mafaufau loloto i ai, o se agasala tele lea, soli tulafono ma ta'iala tau amio. E tusa lava po o ai oe pe o le a foi lau galuega, e le faatagaina.

E fa'afefea ona galue se su'esu'ega fa'akomepiuta i luga ole laiga?

Su'e fa'akomepiutafa'aoga algorithms maualuluga ma polokalama fa'amaumauga e fai ai su'esu'ega au'ili'ili. Fa'atasi ai ma su'esu'ega fa'akomepiuta fa'apisinisi, e mafai fo'i ona e siaki lau 'anotusi a'o le'i lolomiina pe tu'uina atu. E su'esu'e lau tusitusiga mo mea e tutusa ai pe a uma ona su'esu'e e le meafaigaluega le anotusi i luga ole laiga. A uma lea faiga,Cudekaipo'o se isi fa'amatalaga fa'akomepiuta o le a fa'ailoa mai ai le tusitusiga fa'a'ole'ole. I le faaiuga, o le a tuʻuina atu ia te oe masalo o se pasene o tusitusiga o loʻo faʻapipiʻiina, ma o loʻo lisiina foʻi punaoa.

O e toe tusia fa'atasi le tusitusiga fa'a'ole'ole, ae o lo'o fa'aalia pea le fa'a'ole'ole? O tatoufree AI fa'aliga fa'a'ole'ese aveeseo le a aveesea uma ou popolega ma faafaigofieina lau faagasologa ma faaitiitia pisi. Na'o le fa'apipi'i o le anotusi e te mana'o ai i se fa'afou fou ma filifili le faiga fa'avae po'o le tulaga maualuga. O le meafaigaluega o le a tuʻuina atu mea e fai e tusa ai ma ou manaʻoga ma aganuʻu. Faatasi ai ma le numera o tau aitalafu o loʻo avanoa, e mafai ona e toe tusia le tusitusiga, pe a e le fiafia i ai.

A mae'a loa, toe siaki mo le fa'a'ole'ole fa'atasi ma le fesoasoani a se tagata su'esu'e fa'asalalau, ma fa'amautinoa o lo'o fa'ato'a fa'ato'a fa'atosina au mea ma e le o feso'ota'i i so'o se fa'apogai a Google.

Fa'ai'uga

O le su'esu'eina o fa'aliga fa'apolopolo e iai sona sao taua io tatou olaga. Po o le a lava le ituaiga o mea e te faia, o le a sese ma faasaga i le tulafono o le amio. O le taimi lea e sau ai se su'esu'ega fa'akomepiuta ma fesoasoani e fa'afaigofie lau fa'agasolo galuega. Tuu atu ia Cudekai e siaki lau mataupu ina ia mafai ona e lolomiina ma le faamalieina atoatoa.

Meafaigaluega

AI i tagata liliuSa'oloto Ai Content DetectorSu'e Fa'akomepiuta fuaAve'ese Fa'ameaMeafaigaluega Fa'amatala fuaSu'e TusiAI Tusitala Tala

Kamupani

Contact UsAbout UsBlogsPaaga ma Cudekai